Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanningen om mig

Nej, nej, nej och nej
Inte igen, det får inte ske igen

Jag har lovat mig själv, allt för många gånger
Det är slut nu, det räcker nu, jag måste lägga av

Nej, nej, nej och nej
Fan, jag gjorde det igen

Det var sista gången, jag lovar
Problemet är bara att jag har tappat räkningen

Alla dessa gånger som jag har lovat mig själv
Men aldrig blir det den sista gången

Måste erkänna för mig själv, att jag är fast
Jag har blivit beroende, kan inte sluta

Stoppa fingrarna i halsen, spy, kräkas, gråta, hyperventilera
Duscha, andas, glömma och förtränga...

... att jag är sjuk.




Fri vers av Isabelle20
Läst 453 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-06-30 22:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isabelle20