Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jorden är god

Jorden är god. Jag känner harmonin i den.
Jag är lycklig. Vart jag än går längtar jag alldrig
hem igen.

Sommaren nalkas och körsbärsträden står i blom.
Långt borta är vintern och kylan, då jag kände mig
så tom.




Fri vers (Fri form) av Helena C.W.
Läst 351 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-06-30 22:42



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Hoppfullhet och värme i orden!
2014-07-01

  Bo Himmelsbåge
Härligt positiv poesi som får oss andra att må bra!
2014-06-30

  anits VIP
Mycket vacker poesi!
2014-06-30

  M M Mannheim VIP
Och du fyller alla våra tomrum med dig och din poesi. ;)
2014-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Helena C.W.
Helena C.W.