Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I love (to hurt) you

Timbuktu sjunger att det löser sig
ordnar sig
Alltid.

Jag önskar att jag kunnat tro på hans ord,
dina ord

Jag sitter fast här och hör hur
det löser sig
det kommer ordna sig
för det gör det alltid

Men hur kan jag tro på en låt som inte något vet
om hur det egentligen är att vara här
och vara Jag

Fyra år och jag räknar fortfarande varje dag
men nu på nytt
Jag drog tillbaka klockan och började om

Såren läker aldrig så ge mig nya
piska mig på nytt
Din frånvarande kärlek är som syra i ett förkolnat hjärta

I mitt sinne
bara minnen av dig

I mitt hjärta
bara bilder av dig

I min själ
bara sår från dig

Och ändå sitter jag här
och tänker på dig
på det som en gång var Vi

Och jag vet att det aldrig kommer

Ordna sig

Lösa sig

För du är borta
men ändå dras du till mig
och jag till dig

Vi är som två nattfjärilar kring mygglampan
vi dras och vi bränns
Gång på gång

Men så börjar vi om
för det är värre att vara utan varann
än att bli brända

För jag saknar dig
och jag vet
att du saknar mig

Och det kommer aldrig
att ordna sig.




Fri vers av DitaDaegonna
Läst 210 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-07-01 00:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DitaDaegonna
DitaDaegonna