Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innan det är för sent

Jag under ibland hur mycket man kan hålla inne,
innan tallrikar krossas,
innan kärlek rinner genom sprickorna,
innan hårda ord löser upp samförstånd.




Fri vers av kapsyl
Läst 231 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-07-01 03:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kapsyl