Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i bitar

Vassa ord som fastnar i halsen,
och jag kan inte andas.
Jag förblöder lycka,
sipprar ut mellan mina revben.
Men jag kan inte sluta,
kan inte sluta gå sönder.





Fri vers av pappersplan
Läst 140 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-07-01 03:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

pappersplan