Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Aktiv handling- Att våga


Ur handlingens helande kraft


det är ur allas
val av handlingar
kroppen blir varm
och själen spegelblank
när känslor aktiveras
bortom alla ord
bortom all medveten
kontroll

det är ur alla
fria skeenden
gåvor finnes
små små
vackra pärlor
inom oss
i våra livs levande
tempelrum

det är ur känslans
modiga handling
lätta fläktar
virvlar dig i slöjdans
över ängar och hav
till dofter av lavendel
sandelträ och myrten

som lättar dina fötter
från din hägringssyn
till en vals
i närvarons
spiraluserande
vitalitet




Fri vers av Schizooliza
Läst 610 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2014-07-01 07:09



Bookmark and Share


  Fredrik Gaefke
Vackert
2019-03-23

  Fredrik Gaefke
Vackert
2019-03-23

  aol
Underbart berörande skaldat här virvlar dej i slöjdans över ängar och hav,
2015-11-28

  Ingela Ika Gunnarsson
blir mycket berörd, orden landar rakt i magen...
2015-09-12

  KattenKin VIP
Vackert!
2015-04-04

  Johan Bergstjärna VIP
Så innerligt livsbejakande - en upprorsdikt mot all ytlighet och dumhet, tack.
2014-11-19

  Fredrik Gaefke
Älskar ditt språkbruk! Fantastiskt som alltid M! Bravo!!!!!
2014-11-15

  Connie
Helt underbart och vackert! Man får verkligen en energikick!
2014-11-01

  S.A.I. Steve Lando
mycket fint samt medkännande suveränt
2014-10-07

  Chawa VIP
Åh så underbart du skriver!!! Läkande läsning - som ett ljus - för den vilsne att finna väg i mörkret! Visdomsvacker text plus en härlig bild!
2014-07-01

  stig wikman
WOW .
Ett sådant
underbart poem.

KRAM Å APPLÅD
FRÅN DIN VÄN
STIG.W.

2014-07-01

  Lars Hedlin
Just så..bra förmedlat men värme och passion för livet!
2014-07-01

  SatansSon VIP
bra. snygg komposition och väl förmedlad känsla.
2014-07-01

    ej medlem längre
då är tid att leva!
2014-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Schizooliza
Schizooliza