Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ordonnans på vift

En vilsen ordonnans
undrade vilset och stilla
var han var någonstans
för det liknade illa

likt ingenstans
där han varit förut
så utan chans
att resan reda ut

var bara oturen kvar
för denna ordonnans
för ingen karta var
lik någonstans

det han såg i naturen
där inget var igenkänt
den rätta turen
hade nog dessvärre vänt

för vår vilsna ordonnans
så med insikten
att inte ge den en chans
vore kanske plikten

att då åka någonstans
kanske ändå möjligt
och att missa ingenstans
eller var det bara löjligt

att tro och hoppas på?








Bunden vers (Rim) av Mr Mutter
Läst 247 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-07-01 09:57



Bookmark and Share


  Solitaire VIP
Ordonnans, det är livet på en pinne
För den som har ett hyfsat lokalsinne
Men den som ständigt far vill
Kan få hela kriget att stå still
Och kanske en staty i fredens goda minne
2014-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Mr Mutter
Mr Mutter