Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så nära ligger hjärtat fjällen

Det var kärlek vid mitt första ögonkast

ett andetag och dina höjder fick mig fast

När jag känner ditt öppna hjärta slå

behövs inga stora ord för att förstå

När min själ får vila i frihetens salar

då är det närvaron som till mig talar

En sekund och tiden finns inte mer

allt stannar när jag vackra vyer ser

Du är trygghet och kärlek för mig

fast jag skulle aldrig kunna äga dig

Men om jag skulle få äga en enda del

så skulle den gåvan göra mig hel

I ditt hjärta finns bara ja och inga nej

därför ska jag för evigt alltid älska dig




Fri vers (Fri form) av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 352 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-07-01 14:12



Bookmark and Share


  aol
Underbart skaldat om dessa mäktiga majestät,
2014-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP