Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlåtelse

Om man kastar en sten i vattnet
klyver den ytan
och sjunker
tills någon lyfter upp den.

Vattnet sluter sig om rymden
som har burit den inom sig
och ytan slätas ut
tills alla tecken på det som har varit utplånas.

Bara insikten att den har funnits där
finns kvar som en erinran i djupet
och det man har upptäckt.

Sådan är förlåtelsen.




Fri vers av Cadena
Läst 330 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-07-01 19:47



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Fin beskrivning på förlåtelsen
2014-11-11

    ej medlem längre
Jag undrar om det gäller i lika grad för både den som felat och den förfördelade?
2014-07-02

  Lars Hedlin
Mycket bra ;)
2014-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Cadena
Cadena