Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara jag

Ett ljust vitt rum
Ingen musik
Himlen kravlöst grå
Ingen insyn, bara tak
Att få vara hemma
Ingen har ringt nu på en stund
Orkidéerna så vackra, lila och tysta
Ingen talar med mig
Kanske en tanke kan få tänkas klar och blomma ut?





Fri vers (Fri form) av Ewa Åkerlind
Läst 551 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2014-07-01 19:38



Bookmark and Share


  aol
Underbart skaldat
2015-03-16

  Marita Ohlquist VIP
Andas lugn och harmoni!
2014-07-06

  walborg
Frid inombords
2014-07-01

  ResenärGenomLivet VIP
Dessa stunder behöver man verkligen ibland...fint skrivet...
2014-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Ewa Åkerlind
Ewa Åkerlind