Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Viska

Viska du dunge
viska om våren
låt mig få höra
här i mitt öra

Viska du äng
viska om sommar
låt mig få undra
och sommar beundra

Viska du vatten
viska till vassen
låt mig få simma
i sen sommartimma

Viska du
viska om allt
allsköns välbehag
Så lyssnar jag




Bunden vers (Rim) av Mr Mutter
Läst 270 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-07-01 23:05



Bookmark and Share


  Solitaire VIP
Viskande röster ifrån naturen
Når inte alla av människodjuren
Somliga är alldeles döva
De, som jorden dess skatter beröva
Måtte de halka på de viskande löven
bli bitna av ilskna illrar, i röven
Och väcka en björn, en sur en
2014-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Mr Mutter
Mr Mutter