Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekslögn



jag ljög för dig..

egentligen har jag ljugit hela tiden
men det har varit för mig själv

trodde aldrig att jag skulle behöva ljuga för dig

jag såg dig i ögonen
och sa att jag inte älskade dig

du sa att allt var bra
att inget behövde förändras

och med dom orden
förändrades allt..




Fri vers (Fri form) av AstridElisabet
Läst 296 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-07-01 23:10



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
stark och berörande
2014-09-23

  Marianne Räf
Mkt fint!
Ja, kärlekslögn har
väl alla drabbats av
på något sätt, någon
gång. Detta var en
bra påminnelse om det.

2014-07-03

  Lars Hedlin
Verkligen starkt..känslan förmedlas innerligt bra!
2014-07-02

  Corto
Bravo!
2014-07-02
  > Nästa text
< Föregående

AstridElisabet
AstridElisabet