Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

obrutna band

obrutna band
bestämda våglängder
ett spektrum av ljus
genom tid och rum

en öppen ton
av en viskning
mynnar ut

som en droppe
faller
ditt svar




Fri vers av soalf
Läst 352 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-07-02 19:46



Bookmark and Share


  cilax VIP
något här
2014-07-02
  > Nästa text
< Föregående

soalf
soalf