Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kolsyra



en ny känsla gör sig till känna..

det börjar som bubblor i hjärtat, far sen ut i kroppen
som kolsyran i en omskakad flaska med bubbelvatten
ådrorna pulserar av det plötsliga trycket
känns som att dom ska svämma över
det pirrar finurligt i hela kroppen
som att känslan i mig vet något som jag inte vet
en hemlighet
som hållits gömd
så kommer känslan farande
med en sådan otrolig kraft

en ny känsla gör sig till känna..

och jag vill välkomna den
för den kommer till mig
när jag ser på dig




Fri vers (Fri form) av AstridElisabet
Läst 307 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-07-02 22:11



Bookmark and Share


    Max Poisé
Vackra rader med mycket känsla.
Gillar speciellt titeln!
2014-07-08

  peppermint
Gillade denna!
2014-07-06

  Lars Hedlin
Mycket mycket fint!
2014-07-03

  Corto
Ooh! Tyckte om den här :3!
2014-07-03
  > Nästa text
< Föregående

AstridElisabet
AstridElisabet