Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I pennalismens spår, sår...

En blyertspenna fin och spröd
hon föll för pennvässaren, herr Röd
säng med SPÅN var dag
sa till slut, hon får slag
kombinationen blir hennes död




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 102 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-07-03 09:24



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Haha - bra!
2014-07-03

  Lars Hedlin
Gillar texten!
2014-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt