Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var Else...

Var Else
håller du hus
jag har sökt efter dej tjej
överallt med lykta och ljus...
Du syns ju ej till
jag har ju med mig en refill
med vin
av årgång så fin...

Var håller du hus...

Då sa hon: -Som jag sa, på mitt varelse...






Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-07-03 11:19



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
I nuet!~
2014-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt