Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla måste bidra med något...

Mor gick, skrev till tonårstös en lapp
städar du upp ditt rum, hittas gömd klapp
som ger dig en chans
hitta slant någonstans
annars bröd med vatten från kranens tapp...





Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-07-03 17:45



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
;) Precis så...Bra!
2014-07-04

    ADI Nehlin
ha, ha kan vara värt att prova
2014-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt