Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Istiden

Ett orange sken flimrar till på den vita fönsterbrädan
Luften, kallare än vatten
Betraktar de gröna bladen
Är det nu det händer?
Istiden kommer
Så jag breder mig på kamp
Kokar varma drycker
Och plockar svamp
Tätar vackra fönster
Och plockar med ved
För istiden den kommer
Men inte i min själ
Inte än




Övriga genrer av Juliusz Wilczynski
Läst 246 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-07-03 21:18



Bookmark and Share


  Roses vs Dandelions
Våra skyddsrum i en orolig tid.
2016-11-28

  Engel
Förberedelse.
Ett fängelse i tiden.
2015-04-16

  menspoeten
Vacker:)
2014-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Juliusz Wilczynski
Juliusz Wilczynski