Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
när något är över så är det över


Dammoln


Drar fast bukgjorden
rättar till sadelväskorna
kollar alla fyra hovar
petar onödigt länge med
hovkratsen

uppskjuter uppsittning
kanske kommer du ut
på bron och vinkar
om jag tar ett varv till

kollar sadelkammaren
visthuset ännu en gång
bara ifall jag skulle
lämnat något kvar

det läderknarrar när jag
sitter upp, samlar tömmarna
manar framåt, ångrar
skänklar till långsam
helvänding

men, ingen i fönstret
ingen på bron
bara ett dammoln
skimrande i motljus

du märkte inte
heller nu
att jag inte
längre finns




Fri vers av Björn Donobauer
Läst 538 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-07-05 08:28



Bookmark and Share


  walborg
Fin bearbetande text
2014-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Björn Donobauer
Björn Donobauer