Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Erfarenhet från verkligheten!

Lill-son och far ser på fotboll
fadern han klagar på ytterns roll...
Lik stel pelare!
Ta med så´n spelare!
Då sa son, det är kanske hans boll...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 154 gånger
Publicerad 2014-07-05 12:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt