Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan

 

Följer dina rörelser
försiktigt med min blick

Lyssnar uppmärksamt
när du säger något

Trivs i ditt sällskap
de gånger vi möts

Vill lära känna dig
så mycket bättre

För mitt hjärta slår
snabbare, i din närhet

Och det är härligt
att känna så

Men, ser du mig
som jag ser dig

 




Fri vers (Fri form) av Lars Thun (tid. lapema)
Läst 358 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-07-05 12:32



Bookmark and Share


  Alysse VIP
Vacker kärleksförklaring. Mjukt och varmt men ännu outtalad
2015-12-05

  bumerang
Du syns - om du visar dig.
Våga!!!
2014-07-12

    ej medlem längre
gillar särskilt de 2 sista raderna!!!!
2014-07-06

  Marita Ohlquist VIP
Ömsint och kärleksfullt.
2014-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Lars Thun (tid. lapema)
Lars Thun (tid. lapema)