Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Resultat!

En snabb dam hon ser bara rött...
Förväxlat p-piller med sackett stött
Sa till doktor du
hur går det för mig nu...
Du får ett barn så sött, DU SÅ SÖTT!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 126 gånger
Publicerad 2014-07-05 13:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt