Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finns bara en just då...

Tänk hon kastar sig över den första bästa
så gör hon alltid mer än än de flesta
Ettan ska de va´
annars går det ej bra...
Vem annars, skulle kranskullan fresta...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 85 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-07-05 13:22



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
ha, ha..ja vore snopet om hon gav kransen till tvåan..fast det skulle vara kul att se.
2014-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt