Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Annan dragningskraft, jaha...

Kal sitter ute på bryggan i Långedrag
han frågas, vilka drag skall man ha, för att få tag
på fisken fina...
Kal han bara flina,
sa, vid fiske har utseendet noll roll, men handlag...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 109 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-07-05 14:33



Bookmark and Share


  cilax VIP
elegant
2014-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt