Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vindöga

Halvslutna ögon
i solens sken
glitter i motljus
och bara ben

Kisande mot solen
lysande stark
värmen glittrar
i hudens bark

symfoni utan slut
vindarnas sus
virvlar i hjärnan
av sommarens rus

flugor som kittlas
myggor som brummar
blottad hud i värmen
och rullande tummar

sommarens väsen
en värmande dag
på bryggan vila
men bara ett slag

Njuter värmen
och är bara jag!




Bunden vers (Rim) av Mr Mutter
Läst 255 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-07-05 16:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr Mutter
Mr Mutter