Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
liv o död


Den deprimerade död grävaren

Han såg fjärilen solkas ner av leran
insekten frigjorde sig från dödens uppkast
rengjorde mödosamt sina vingar
ty driften att hålla sig vid liv var starkare än tröttheten
lättade och flög än en gång till en doftade blomma

och är vi lika ,en drift att förfölja sin plikt ,
att leva så länge som möjligt ,,
inte se det meningslösa sprattlande som våra liv är
att även ,om det är för en dag,, slita bort kanylen,, och flyga än en gång ,,,,,,,,,

mannen reste sig, såg fjärilens trotsiga vingslag
och han fann sitt liv.




Övriga genrer av Broken Sword
Läst 233 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-07-05 18:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Broken Sword