Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i baksätet på hans bil

kanske vore det bäst om jag dödar dig
för det är så jävla mycket koks och skit i mitt huvud just nu
och nej, livet flyter inte på som saxofonsolon och första jävla kyssen
men jag fejkade innan dig, kom ihåg det, jag spottade långt före dig
och nu sitter jag i baksätet på din bil med tungan i fel människa
hoppas på ett "nu blev det lite knasigt" från dig men tungor ljuger inte tänker kanske du
sappy, varför är du inte sappy?
men du kände aldrig skuld, du log hela vägen, struntade i att jag dog

jag ska sluta vara magneten
ska krossa dig, amen, heligheten




Fri vers (Fri form) av trött
Läst 164 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-07-06 09:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

trött
trött