Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"frågan är hur kåt DU är?"

jag kommer nog aldrig mer andas din luft
och du kommer nog aldrig mer känna tonårslust
men jag älskar dig
ja, jag älskar dig
för du begravde mig och grävde upp mig över och över igen
och vem vill inte tro på reinkarnation?




Fri vers (Fri form) av trött
Läst 198 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-07-06 10:01



Bookmark and Share


    tehdog
jag. vill. inte.
2014-09-23
  > Nästa text
< Föregående

trött
trött