Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frihet

Jag tror att

 

bitterheten kommer utifrån

vi är ofria

vi är bundna i vår normalitet!

vi är bundna i vår strävan att alltid platsa, följa normen, gör oss olyckliga.

 

 

Det är dags att lossa förtöjningar!

Vara glada i våra  medvandrare och livet!

 



Jag har levt lite hippie liv 

Levt kuvad.

Levt ordentligt.

Levt rikt, fattigt,

i sorg och i passion.



Nu släpps

förtöjningarna loss,

och jag får leva

-  klarar -

att leva i den frihet

vi alla borde få leva i,

 för vårt bästas skull.

 

 

Den Jesus gör fri - är verkligen fri!

 




Fri vers (Spoken word/Slam) av queenia
Läst 798 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-07-06 13:14



Bookmark and Share


    AA VIP
Insiktsfull text.
2014-09-07

  anits VIP
Så sant, dom sista orden
säger allt.
2014-07-08

  Lars Hedlin
Mycket bra och starkt i insikter..kram
2014-07-07

  Maria Sundelin VIP
Ja vi måste våga följa våra drömmar vart de än för oss
2014-07-06

    ej medlem längre
Det är sant det!
2014-07-06

  mare VIP
Slutet säger allt:

Den Jesus gör fri
är verkligen fri!

Yes ;))
2014-07-06
  > Nästa text
< Föregående

queenia
queenia