Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Knacka på ja, men sen...

Vid S:t Pers gudomliga Port
blev det ett stopp, som var jättestort!
Det var ju terror
made sa Per, by error...
Även där, kan allt bli som förgjort




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 127 gånger
Publicerad 2014-07-06 13:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt