Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Lycka II (I-VIII)

 

Lycka


är att ha något att hålla sig till
när en hand att fatta fattas




Övriga genrer (Aforism) av Minkki VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2014-07-06 14:56



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Fattas bara annat :) Fantastisk användning av "hålla"!!

Ja, vi kan få del av lyckan genom annat än människor, och gripa den där/när vi kanske minst anar det...

2014-07-09

    ADI Nehlin
håller med, fint skaldat
2014-07-08

  Lena Själsöga Keijser

sant
2014-07-08

  Kozo
Du är klok som en bok!! Och nu sänker sig solen..
2014-07-06

  Connie
Så sant! Kram <3
2014-07-06

  Per Blomqvist
Kram.
2014-07-06

  Marita Ohlquist VIP
Just så!
2014-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP