Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att äntligen få blomma upp...

På den tiden flickorna
i kort-kort snodde
ej hade lång kjol till fest
bara efter mig glodde...
Hade jag min blommiga väst!

På den tiden flickorna
i byxben vida
syntes i stan dansa mest
och runt som stjärnor glida...
Hade jag min blommiga väst!

Nu för tiden flickorna
i allt tycks tassa
till vardags som då till bäst
men sa nå´n, oss kan passa:
Nu låna din blommiga väst!





Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-07-06 16:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt