Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En totalupplevelse med Bavaria 47 - www.goodsailing.se


Segling

I lånade fjädrar jag flyger

som vore jag sjutton år

I barndomens minnen jag seglar

så länge jag bara får




Bunden vers av walborg
Läst 406 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2014-07-06 20:04



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Bilden och texten ger en härlig känsla av frihet...
2014-07-12

  Jaseph
Spännande ordval med de "lånade fjädrarna". Fin rytm i dikten förresten!

Bra med alliterationerna: Som omtagna inledande f: "fjädrar", "flyger".
På samma sätt med omtagna s mot slutet: "seglar", "så".

Härlig seglardikt, med flykt och fläkt!!
2014-07-10

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2014-07-10

  Bibbi VIP
Störtskönt.
2014-07-09

  Nitram P
Du förmedlar en stark känsla på bara några få rader. Det är verkligen bra!
2014-07-09

  Carl O Andersson
Kära Walborg, allt som kan sägas är förvisso redan sagt!
2014-07-07

  © anakreon VIP
"Havet är en moder…"
Calle
2014-07-07

  Ingrid Trolle
Underbar segelflygt!
Härlig livsglädje!
2014-07-07

  Gunnel Eriksson VIP
Bra flyt i texten. Tycker om uttrycket
"lånade fjädrar" eftersom det egentligen
inte passar i sammanhanget.
2014-07-07

  Minkki VIP
en härlig glädjeyttring i ord och bild!!!
2014-07-06

  Eva Langrath VIP
Härlig livsglädje
2014-07-06

  Per "Läsaren" Sörqvist
berörande vackert
2014-07-06

  Annie b'larsson VIP
go walborg...go!!!
ser underbart ut :)
2014-07-06

  RitaBrunner
Bra flyt i texten...vind i seglen så att säga!
Både bild och text andas sommarfrihet!!
2014-07-06

  aol
Underbart skaldat vännen och så dessa rader berörde mitt hjärta,
2014-07-06
  > Nästa text
< Föregående

walborg
walborg