Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslan jag bär på <3

Känslan jag
bär på
är den är så stark
den blir bara
starkare, starkare
för var dag
som går

jag har aldrig
känt mig så säker
på de som finns
här hos mig nu

varje steg
jag tar
varje andetag
känner jag kärleken
som finns här
runt mig

jag trodde detta
hände bara på film

de är den bästa
tiden är nu
jag känner att jag
lever
jag känner
kärleken han ger

den bästa tiden är nu
för att han älskar mig
för den jag är
för att jag får älska honom
från djupet av mitt hjärta

jag trodde detta
hände bara på film




Fri vers (Fri form) av 08-Ängel
Läst 234 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2014-07-06 22:42



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
Underbart
2014-11-23

  stig wikman
VACKERT
OCH
GRATTIS
LILLA ÄNGELN.

STIGW.
2014-07-07

    ej medlem längre
Grattis till det underbara! :D
2014-07-07

  Kulkub
Äkta känslor i ett härligt rus.
2014-07-06
  > Nästa text
< Föregående

08-Ängel
08-Ängel