Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lycka III (I-VIII)

 

Lycka är


en överlevnadsstrategi
på vägen att lära mig förstå
mina egna reaktioner 

 

2014-07-07  08:24




Övriga genrer (Aforism) av Minkki VIP
Läst 318 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-07-07 07:26



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Låter lite som att lyckan är påhittad... Nå, även om den är det, så tycks lyckan smart och nödvändig, emedan den hjälper en att överleva!
2014-07-09

    ADI Nehlin
det är konst, fint fångat
2014-07-08

  Lena Själsöga Keijser
djup visdom i detta
2014-07-08

  Eva Langrath VIP
Fint formulerade ord om livets vandring.
2014-07-07

  walborg
Den inre friheten är den enda som finns
2014-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP