Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Möjligheter finns alltid...

En sugen man ifrån dals Ed
han åt alltid sprit med en sked...
Varför gör han så...
Fick ej dricka sprit då...
Äta? Om det har ej getts besked...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 125 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-07-07 09:10



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA presis!
2014-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt