Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vet att du saknar mig.

 


Du behöver aldrig undra vart jag är,för jag är alltid vid din sida.

Sakna mig aldrig för jag är aldrig långt ifrån dig.

Tro inte att jag är försvunnen, för jag är alltid här.

Du ser mig inte, men jag finns ändå i ditt hjärta och ditt minne och älskar dig.




Fri vers av Angel of love
Läst 657 gånger och applåderad av 47 personer
Publicerad 2014-07-07 09:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert!
2014-07-17

  Fem hjärtan VIP
Helt underbar!!
2014-07-13

  Per "Läsaren" Sörqvist
vackert!
2014-07-12

  ResenärGenomLivet VIP
Så underbara ord...
2014-07-12

  Eva Langrath VIP
Innerliga kärleksfulla ord.
2014-07-09

    Max Poisé
Du växer onekligen i ditt författande! Bravo!
2014-07-08

  helenita VIP
Underbar...härlig känsla i texten!!
2014-07-08

  WyS VIP
Den har allt som beskriver kärleken!
2014-07-08

  mickech
Ömsint,vacker, vemodig och alldeles underbar. Bra gjort!!
2014-07-07

    ej medlem längre
Ljuvligt fin o berörande.
2014-07-07

    Elisabeth Nilsson VIP
Ömsint berörande dikt i fina kläder!
2014-07-07

    ej medlem längre
underbar känsla när man vet vart man har varandra.. Vackert!
2014-07-07

    Dan Myrbeck
Fint skrivet!
2014-07-07

  Lars Hedlin
Kärleken besegrar saknaden..men längtan finns kanske där endå..bra skriftat..kram ;)
2014-07-07

  Maria Sundelin VIP
Sann kärlek
Kramar
2014-07-07

    ej medlem längre
Så fint! Med en vän som du behöver man inte känna sig ensam.
2014-07-07

  louisegirl
Ljuvlig!
Och vilken fantastisk bild!
2014-07-07

  Connie
Helt underbar. Tröstar ett ensamt hjärta!
2014-07-07

  Marita Ohlquist VIP
Underbar, trösterik text.
Går rakt in i hjärtat.
2014-07-07

  Lehva VIP
Så vackert.
De finaste orden till någon som måste finnas kvar. Ett ömsint farväl av den som var tvungen att gå.
2014-07-07

  Hans Christian
Förstår inte hur du kunnat hitta en sådan fantastisk bild - till den rara och ömsinta dikten. Stående applåd! Bravo.
2014-07-07

    ej medlem längre
En öm och berörande text.
2014-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love