Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För dig

Daggkåpan skälver
i regndans
Värmebölja blå
i brusande nåd

Ljuvlig fläkt av hetta

Droppar, sekunder, hjärtslag

Formen lämnar rummet
Ljuset bryter fram
med bortglömd lycka
Det hudlösa hamrande
mot stillhetens skinn
Blodiga knogar
och blodigt hjärta
som slår ännu hårdare

För dig
För dig
För dig

Och vingarna bär
med rofylld utmattning
allt det vackra
de gröna kronorna,
den lätta brisen,
det eviga landskapet

Vingarna bär sommarnatten
med hela livet som spännvidd;
varje minne, varje möte
varje plats, varje sorg
och varje hjärtslag

För dig
För dig
För dig




Fri vers (Fri form) av Jordgubbsodlare
Läst 354 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-07-08 01:20



Bookmark and Share


  mare VIP
Fin dikt
2014-07-10

  Katinka VIP
Vacker och sommarvemodig, om nu det finns ett sånt ord som beskriver den känslan.
2014-07-08

  Solitaire VIP
Vackert lätt och tungt sammanflätat.
Andas sensualitet och hängivenhet.

Fem extra stora smultron av fem möjliga
2014-07-08

    ej medlem längre
oh tjusigt vackert rytmiskt
2014-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Jordgubbsodlare
Jordgubbsodlare