Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en fundering före de senaste hemskheterna i Israel och Palestina


Lycka IV (I-VIII)

 

 

Lycka är

 

en grön helikopter som dundrar över taket
och den förströdda tanken – jaha, fallskärmsövning.
Inte -

 

 

krig?!!!

 

 




Övriga genrer (Aforism) av Minkki VIP
Läst 392 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-07-08 09:37



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Var lycklig sålänge du kan...?! Denna sätter fingret på den kniviga relationen mellan lycka och illusion. Lyckligt omedveten säger man, men det har ju oftast sitt bäst-före-datum...
2014-07-09

    ADI Nehlin
nej inte krig..hoppas jag innerligt..
2014-07-08

  Hans Christian
Precis så - fyndigt av dig!
2014-07-08

  walborg
just så
2014-07-08

  Eva Langrath VIP
Fin beskrivning av lycka
2014-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP