Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En Vinges liv


Nog tror jag på sanning
när en god man finns
men det var nog för längesedan
det mest dräpande lägger sig
en tung svalkande vind
ur dess rosors välbehag
märkte jag dig stanna
du där så naken
jag vet inte
men kanske tvåhundra änglar
jag vet inte så riktigt
när jag vid sidan ser skiten
och det liv jag lever i
när riktig värme
alltid varit kyla
och inte ens det varit ett ord




Fri vers (Fri form) av Marvin
Läst 294 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-07-08 13:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marvin
Marvin