Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andrumslokal sökes...

Ett andrum
att ta till
skulle man ha
när orken inte vill...

I tystnad
få renas
och vila ut
innan det togs
nästa beslut...

Ja, där skulle alltid
en dörr stå på glänt
javisst för en, på vänt!








Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-07-08 13:52



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Just så! Mycket bra!
2014-07-10

    ADI Nehlin
sådant rum skulle alla behöva, fint skaldat
2014-07-08

    Dan Myrbeck
Bra idé!
2014-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt