Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu förstår jag hur mycket som är förstört

Jag kan inte göra någonting
Han försöker få mig att må bra
tror jag
Jag saknar honom
Sorgen är instängd
men jag känner den jämt
Först nu börjar jag gråta
Jag vet inte vem jag är
Jag vet inte vilka vi är
Jag är lika inmurad som honom
Jag vågar inte öppna mig
Jag försökte
men stod kvar
tänkte inte
kände inte allt som jag kunde ha känt
Jag gick inte under
tyvärr
för då kommer jag säkert att göra det senare

Minnen lyser som stjärnorna på himlen
så avlägsna
och jag längtar bakåt
och det var inte så länge sedan egentligen
och jag var så dum
och jag hatar mig själv
för jag är så ledsen
och jag längtar efter att bli älskad
och jag är svag
och han har höga tankar om mig
och det känns som att han fortfarande bryr sig
och tankarna är i en enda röra
och mitt hjärta dör
om och om igen
Det orkar inte slå
och jag orkar ingenting
Min medkänsla är utmattad
Min hjärna slutar fungera
Jag ser
men ser inte
Gud, var är du?
Det finns inga garantier
Jag hatar mig själv
Jag känner verkligen så
Jag förstör
Jag förstår inte
Jag kan inte hantera...
Ingenting blir bättre
Jag skriver
och ingenting blir bättre

Jag vill bara skrika




Fri vers (Fri form) av Elinsomalltid
Läst 261 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-07-08 17:55



Bookmark and Share


    nånja
hemsk känsla när allting ser likadant ut, när ingenting säger nånting.
2014-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Elinsomalltid
Elinsomalltid