Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ön

 

Det är det där suset i tallens grenar
ljuset över sundet
solen
vitklöverns blommor
den ljumma vinden
som får oss att stillna

vi kommer inte vara för evigt

men just nu




Fri vers av Lilla My* VIP
Läst 450 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-07-09 12:48



Bookmark and Share


  Engel
Det är även min ö du beskriver.
Jag stillnar.
2017-08-10

  Göran P Rödholm
Skön.
2015-01-11

  Eva Langrath VIP
Liv just nu
2014-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Lilla My*
Lilla My* VIP