Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FÄSTINGEN


Fullblodsegoisten
fäster fräckt fästingsnabeln
festar flytande färskblod

Fästingborttagaren framtages fort
försöker förhindra
festprissens fortsatta festande

Förövaren förintas




Fri vers av Palett
Läst 269 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-07-09 15:54



Bookmark and Share


  wildah
Usch ja så bra du fick till det fast ett så otäckt kryp.
2014-08-06

    Monica Kvist VIP
Fantastiskt Författat !
2014-07-15

  Per "Läsaren" Sörqvist
hur många fästingar tar det för att tömma en hel människa på blod. . .Usch för fästingen, den finns alltid med i min försiktighet i naturen. Förr i tiden fick man knappt fästingar om man så rullade sig i högt gräs. Varför har dom exploderat så i artbestånd? Kul tanke med dikten.
2014-07-12

  ResenärGenomLivet VIP
Hihihi...snyggt skrivet...
2014-07-12

  Lars Hedlin
Mycket bra!
2014-07-10

  Lehva VIP
Skickligt och humoristiskt. Bravo:-).
Hatar fästingar.
2014-07-10

  WyS VIP
Genomtänkt! Just så!
2014-07-10

  louisegirl
Bra skrivet
om detta hemska kryp!
2014-07-09

    ej medlem längre
Verkligen bra skrivet om denna otäcking!
2014-07-09

  Marita Ohlquist VIP
Fantastiskt författat!
2014-07-09

  Kattfot
Jag skrattade gott- så bra och roligt beskrivet! Denna obehagliga fullblodsegoist!
2014-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Palett
Palett