Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GE OCH LE

Ge bort ett leende
och du får
ett underbart
leende tillbaka,
som strålar
ända in i ditt hjärta.

Ge bort av din örontid
till ditt lyssnande
och du får öron
som deltar, registrerar
och lär dig om livet.

Ge bort ditt deltagande
och du kommer att känna
att du är delaktig
i ett större sammanhang.




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-07-09 20:44



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Så sant!
"what goes around
comes around"
:)
2016-09-22

  Per "Läsaren" Sörqvist
att göra min tid till vår tid.
2015-06-19

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja se, ge och hör
då man lär något
av det bästa här!
Du har ögon
för det där!
2014-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP