Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min karta

Jag fyller ett glas med vatten

fyller glaset med vin och tänker

tankar som är till för mig

tänjer på möjligheter
ritar om världskartan med mina galopperande
synapser

Du har spårat ur

nån annanstans på jorden
jag känner det

Du är nu i ett behov

du saknar, du längtar
du har fått ett plågsamt
begär

Om jag kunde rita och bestämma
utanför min karta

skulle jag ta in hela världsmarginalen

stilla ditt hav, tygla alla vindar

och sätta dig

på säkert köl igen






Fri vers av manipulerade_mongon
Läst 258 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-07-09 21:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

manipulerade_mongon