Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Turen

När Turen var ute på sin Turné´;
varför kom den inte
in i min väg ?
Jag gjorde
vad jag kunde -
Jag gjorde vad jag
måste-
Men Turen ilade
snabbt förbi min väg
Vad kan jag göra åt
mina förebråelser;
när jag ändå gjort
alla
mina föreberedelser




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 329 gånger
Publicerad 2014-07-10 11:28



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja att jobba och
sno på, för det
man tror på då.
det är ju rätt, men
sen som Du säger
att få i önskan rätt,
det är inte lätt...


2014-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP