Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den som söker

Den som söker
den letar
och den som
letar mest noga
finner oftast
det sökta




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-07-10 11:47



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Precis ej ge upp
hur ska man
annars få veta
att de kan
faktiskt löna
sig att
vidare leta...
2014-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP