Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Akvarieliv

Fångad i sin rumsliga
begränsning
simmar akvariefisken kring
Tänker den på
-ingenting
Det vore spännande
att veta
Finns det något driv,
eller
är det bara
ett själlöst liv ?




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 329 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-07-10 19:04



Bookmark and Share


  Connie
Intressant fråga. Jag är stor djurvän så jag fiskar inte ens. Jag tror heller inte att fiskar är själlösa.
2020-12-05

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja det var en svår
fråga, svar våga?
Kanske nå´n Ditt
hopp kan råga....
2014-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP