Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingenting går på räls

Ingenting går på räls,
utan oftast på medar,
och det betyder
att man måste
sparka sig fram




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 303 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-07-10 19:11



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja det gäller
hitta en metod
som inte bara
ger nytt blod
utan även lite
gott nytt mod!
2014-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP